5 h, keittiö, sauna, aputilat,Westend,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

Westendinpuistoon rajoittuvalla tontilla, parin sadan metrin päässä Espoon kauniista rantaraitista sijaitseva hyvin rakennettu ja hyvin hoidettu rivitaloyhtiö. Huoneiston sijainti on mitä parhain taloyhtiön ylärivissä aivan puiston kupeessa. Westendinpuiston kouluun ja päiväkotiin on lyhyt n. 300 metrin turvallinen reitti läpi kauniin puiston.

Isot ikkunapinnat tuovat asuntoon runsaasti valoa. Tilan tuntua ja lisää valoa tulvii asuntoon talon päädyssä olevista ikkunoista.

Sisääntulokerroksessa on Suuri ja edustava olohuone, tilava keittiö, josta on suora käynti olohuoneen ruokailutilaan. Tässä kerroksessa on lisäksi yksi makuuhuone ja wc / kylpyhuone.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, huone, aula, kiva monitoimitila, iso vaatehuone, erillinen wc, kodinhoitotilat, sauna ja erikoisen tilava kylpyhuone.

Upeasti viimeistelty ja helppohoitoinen aidattu piha luo puitteet mukavaan ulko-oleskeluun. Kulku viihtyisälle aurinkoiselle pihalle on alakerran kautta. Huoneistoon kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen autokatoksessa.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

LKV, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Uusimaa 040 832 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900