5 h, k, rt, saunaos, erill. kph ja 2 x wc, khh, harrasteh, terasseja,Kaitalahti,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kaitalahti

Omakotitalo, 5 h, k, rt, saunaos, erill. kph ja 2 x wc, khh, harrasteh, terasseja

Kasto kaikki kuvat

Esittelyteksti

Helsingin Laajasalossa, merellisessä Kaitalahden hienossa omakotitalokorttelissa sijaitsee tämä huikea näköalakiinteistö. Täällä korkeimmalla kukkulalla paistaa aurinko aamusta yömyöhään ja eteesi avautuvat kauaskantoiset näköalat niin merelle, kaupunkiin, metsään, satamaan ja yleisesti yli seudun.

Vuonna 1994 valmistunut kivitalo tarjoaa 5-6 huonetta, keittiön ja saunaosaston yht. n. 250 m2. Talo on kuntokartoitettu ja kunnoltaan hyvä vaikka monilta osin alkuperäisessä asussaan. Arkkitehtoninen yläkerta tarjoaa valtaisat lasiseinät meren suuntaan länteen – täällä on siis aina valoisaa. Makuuhuoneet on viuhkamaisesti yhdessä kerroksessa. Alakerrassa ruhtinaalliset ja monimuotoiset harraste- ja oleskelutilat saunaosastoineen.

Kallioinen tontti, jossa kadunpuoleinen osa on vehreämpi. Meren puoli on pääosin tasaista ja sileää, upeata saaristokalliota. Nykyistä taloa voi laajentaa tai tontille voidaan vielä rakentaa toinen omakotitalon. Rakennusoikeutta käyttämättä n. 156 k-m2 + kellarin aputilat eli kokonaisalaltaan n. 250 m2 OKT:lle. Poikkeuspäätöksellä voidaan anoa myös rakennusoikeuden korottamista (+ 50-80 m2) Helsingin kaupungilta.

Kaitalahden venesatama näköetäisyydellä missä venepaikkamahdollisuus. Laajasalon alue kehittyy nopeasti ja palvelutaso sen kuin vaan paranee, kaikki koulut ja palvelut jne. ovat lähellä. Kuitenkin ollaan korttelissa, jossa ei tapahdu suuria hankkeita ja muutoksia vaan turvallisuus ja hiljaisuus on taattua.

Myydään asunto-osakeyhtiön koko velaton osakekanta, vsv 2%.

Tiedustelut ja esittelyt: 0400 44 8888 Kristofer Öfverström tai kristofer@westhouse.fi
sekä 040 832 8888 Pekka Kujala tai pekka.kujala@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

KRISTOFER ÖFVERSTRÖM

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV 0400 44 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900