4h, k, s, kph, wc, parveke, 2 x parvi.,Kruununhaka,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo, 4h, k, s, kph, wc, parveke, 2 x parvi., 153.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Ullakkohuoneisto 120 + 33 m2

Näyttävä ullakkohuoneistoista upeassa Jugendlinnassa! Hyvin hoidettu ja arvokas vuonna 1906 rakennettu taloyhtiö sijaitsee rauhallisella paikalla vain kivenheiton päässä meren rannasta ja Kauppatorilta.

Kaunis, entisöity porrashuone toivottaa sinut tervetulleeksi ja hissillä saavut melkein kattokerrokseen asti. Tämä vuonna 2000 rakennettu ullakkohuoneisto kylpee komeassa luonnonvalossa, kiitos suurten kattoikkunoiden. Ylimmässä 6. kerroksessa nautit yksityisyydestä ja hiljaisuudesta. Näkymät on hulppeat Helsingin kattojen yli. Tilankäyttö on selkeää ja tehokasta! Korkeat ja hyvänmalliset huoneet ovat toimivasti sisustettavissa ja ruokailutilassa on hyvin tilaa suurellekin ruokapöydälle. Valtava olohuone mahdollistaa monia eri sisustus ratkaisuja.

Makuuhuoneet ovat valoisat ja tilavat ja täältäkin sinulla on näkymät kattojen yli. Toisesta makuuhuoneesta käynti suloiselle parvekkeelle, joka aukeaa rauhalliselle sisäpihalle. Lisäksi kodista löytyy pyöreä tornihuone, joka tarpeen vaatiessa toimii makuuhuoneenakin. Molemmilla parvilla on tilaa sängylle, joten ne toimivat mainiosti "vierashuoneeksi" tai ylimääräisenä säilytystilana.

Raikas ja hauskan tyylikäs limen vihreä ja musta keittiö on uusittu 2012. Täällä on runsaasti työ- ja säilytystilaa. Keittiön kuruunaa kaasuliesi ja Smeg kodinkoneet. Kaunis saunaosasto on remontoitu 2011. Asunnossa löytyy lisäksi myös erillinen wc.
Tiedustelut 0500-72 8888 Juha Kukkonen tai juha.kukkonen@westhouse.fi / 040-770 8888 Riitta Fenander tai riitta.fenander@westhouse.fi.

tätä kohdetta sinulle esittelee

JUHA KUKKONEN

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja 0500 72 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Meritullinkatu 20 A, 00170 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down