4-5h, k, s + 2x var, ak,Saunalahti / Saunaniemi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

ENÄÄ KAKSI ASUNTOA JÄLJELLÄ!

Haaveissa upouusi koti meren rannalla?

Nyt tehdään haaveista totta, sillä Mesta Oy rakentaa Saunaniemeen, omalle merenrantatontille 8 upeaa paritaloasuntoa. Täällä pääset nauttimaan todellisesta merellisestä asumisesta kaikkine uuden kodin mukavuuksineen. Jokaisesta asunnosta aukeaa ihastuttava merinäköala Saunalahdelle.

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, miltä unelmakotisi todellisuudessa näyttää, toimi siis nopeasti! Rakentaminen on käynnistynyt, asuntojen arvioitu valmistuminen 3/2018.

Talot ovat tyyliltään selkeitä ja moderneja, valkoisiksi rapattuja sijoittuen kauniisti rinteeseen. Asunnot ovat valoisia ja hillityn vaaleita, lattiat pääosin valkolakattua tammiparkettia, seinät valkoisiksi maalatut.

Raikas ja selkeälinjainen Novartin A la Carte keittiö on varusteltu Siemensin laadukkain kodinkonein. Tyylikkäät kylpyhuone- ja wc-tilat ovat värimaailmaltaan hyvin aikaa kestäviä, raikasta valkoista yhdistettynä harmaaseen laattaan. Saunassa on moderni pilarimainen kiuas.

Asunto Oy Saunaniemen Sirriin valmistuu neljä 119m2:n (4-5 h, k, s, var) ja neljä 122m2:n (4-5 h, k, s, var) asuntoa. Kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke sekä terassi piha-alueineen. Jokaiseen huoneistoon kuuluu autokatospaikka + pihapaikka asunnon läheisyydessä, molemmat sähköistettyjä. Lisäksi kaksi varastoa, joista toinen sisäänkäynnin yhteydessä ja toinen autokatoksessa.

Lämmitysmuotona on edullinen ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys toteutettuna poistoilmalämpöpumpulla. Asunnoissa on Cat 6E-kategorian sisäverkkokaapelointi sekä koneellinen ilmanvaihto.

Saunaniemi on rauhallinen, lähes valmis pientaloalue, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja Kallvikin uimarantakin on vain kivenheiton päässä. Yhtiö sijoittuu turvallisesti päättyvän tien päähän, rinteeseen omaan rauhaansa.

Rakennusprojekti on turvallinen RS-kohde. RS-pankki on Helsingin Op Pankki Oyj. Rakentajana toimii tunnettu ja luotettava Mesta Oy.

Tiedustelut ja esittelyt: 040 770 8888 tai riitta.fenander@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

RIITTA FENANDER

myyntiedustaja, Espoo, Kauniainen, Uusimaa 040 770 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900