3h, keittiö, kph, sauna, parveke,Tikkurila,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

Vaikuttava kulmahuoneisto, jonka alkuperäiset lasipariovet ja ilmeisen funkkis-tyylinen parveke luovat mahtavan flown asuntoon. Päämakuuhuonesta ja olohuoneesta käydään parvekkeelle, josta avautuu hienot avarat maisemat lehmuskujalle ja peltoaukealle. Ikkunat kolmeen suuntaan antaa valon virrata vapaana oleskelutiloissa. Pieni makuuhuone on selkeästi sopiva lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Keittiö on hyvin varusteltu, järkevästi sijoitettu ja avautuu olohuoneeseen omana seurustelutilanaan. Asunnossa on oma sauna.

Asuinrakennus on kaksikerroksinen 1930-luvun puolivälissä rakennettu klassinen fuktionalismin aikakauden tiilitalo, joka on vuonna 2016 talotekniikaltaan ja sisätiloiltaan täysin saneerattu ja uusittu. Rakennushistoriallisesti arvokas ja ulkokuoreltaan lähes alkuperäisessä ulkonäössään säilynyt rakennus on suojeltu asemakaavassa.

Talon historiassa tilat ovat ovat toimineet aluksi asuinkäytössä ja sittemmin toimistotiloina, ennen kuin se nyt on saneerattu asuinseutunsa yhdeksi uljaimmista klassisen arkkitehtyyrin edustajaksi uudelleen asuinkäyttöön.

Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolla reilun kokoinen kellarikomero, pyörävarastot sekä tyylikäs saunaosasto. Huoneiston ohella myydään autotalliosake sekä autopaikkaosake. Taloyhtiö on rakennettu omalle tontille ja pitää sisällään viimeisintä talotekniikkaa.

Lisätiedot ja esittelyt puh. Eija Ahonlinna p. 040 141 8888, eija@westhouse.fi
tai
Kristofer Öfverström, 0400 44 8888, kristofer@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900