3 h, k, s, kph, khh, wc, varasto,Nihtimäki, Kilo,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

Yksitasoinen paritalohuoneisto 83,5 m2 + 8,5 m2 lämmin varasto

Tämä ihastuttava yksitasoinen paritalokoti sijaitsee rauhallisella Nihtimäen pientaloalueella hyvinhoidetussa kahdeksan huoneiston yhtiössä.

Huoneiston pohjaratkaisu on monipuolinen ja tehokas. Tilava eteinen johdattaa sinut olohuoneeseen, joka muodostaa asunnon sydämen. Olohuoneesta on käynti upealle ja hyvinhoidetulle sisäpihalle. Keittiö ja olohuone yhdistyvät mukavasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Kodinhoitotilat sijaitsevat kätevästi keittiön vieressä. Oma sauna lisää asumismukavuutta. Saunan yhteydessä on erinomaisessa kunnossa olevat peseytymistilat.

Makuuhuoneet sijaitsevat kivasti eri puolilla asuntoa tarjoten perheenjäsenille omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Eteisestä on jälkikäteen avattu ovi lämpimään varastoon, mikä helpottaa varaston käyttöä ja mahdollistaa sen monipuolisen käytön.

Mukavan kokoisella aidatulla ja aurinkoisella piha-alueella on tilaa grillaamiselle, oleskeluryhmille ja ruokailuryhmälle. Näyttävä kokonaisuus muodostuu pihakiveyksien, terassilaudoituksen ja niitä ympäröivien upeiden istutusten avulla.

Yhtiössä ei ole tiedossa suurempia korjauksia lähitulevaisuudessa, mikä tarkoittaa helppoa ja huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Asumiskustannukset ovat maltilliset pienen yhtiövastikkeen ja huoneistokohtaisen ilmalämpöpumpun ansiosta.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt ja tiedustelut: Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900