3 h, k, s, kph, khh, wc, varasto,Nihtimäki, Kilo,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Nihtimäki, Kilo

, 3 h, k, s, kph, khh, wc, varasto, m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Yksitasoinen paritalohuoneisto 83,5 m2 + 8,5 m2 lämmin varasto

Tämä ihastuttava yksitasoinen paritalokoti sijaitsee rauhallisella Nihtimäen pientaloalueella hyvinhoidetussa kahdeksan huoneiston yhtiössä.

Huoneiston pohjaratkaisu on monipuolinen ja tehokas. Tilava eteinen johdattaa sinut olohuoneeseen, joka muodostaa asunnon sydämen. Olohuoneesta on käynti upealle ja hyvinhoidetulle sisäpihalle. Keittiö ja olohuone yhdistyvät mukavasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Kodinhoitotilat sijaitsevat kätevästi keittiön vieressä. Oma sauna lisää asumismukavuutta. Saunan yhteydessä on erinomaisessa kunnossa olevat peseytymistilat.

Makuuhuoneet sijaitsevat kivasti eri puolilla asuntoa tarjoten perheenjäsenille omaa rauhaa ja yksityisyyttä. Eteisestä on jälkikäteen avattu ovi lämpimään varastoon, mikä helpottaa varaston käyttöä ja mahdollistaa sen monipuolisen käytön.

Mukavan kokoisella aidatulla ja aurinkoisella piha-alueella on tilaa grillaamiselle, oleskeluryhmille ja ruokailuryhmälle. Näyttävä kokonaisuus muodostuu pihakiveyksien, terassilaudoituksen ja niitä ympäröivien upeiden istutusten avulla.

Yhtiössä ei ole tiedossa suurempia korjauksia lähitulevaisuudessa, mikä tarkoittaa helppoa ja huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Asumiskustannukset ovat maltilliset pienen yhtiövastikkeen ja huoneistokohtaisen ilmalämpöpumpun ansiosta.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt ja tiedustelut: Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

JUHA KUKKONEN

0500 72 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nihtisalontie 18, 02630 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down