2h, keittiö, sauna, kph, erillinen wc, vaatehuone, lasitettu terassi,Eiranranta,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Eiranranta

Kerrostalo, 2h, keittiö, sauna, kph, erillinen wc, vaatehuone, lasitettu terassi, 97.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Sinulle, joka arvostat korkeatasoista laadukkuutta, avaraa asumista ja huikeaa valoisuutta, tule tutustumaan Eiran Kommodorin upeaan asuntoon!

Tässä arvovaltaisessa asunto-osakeyhtiössä asutaan pitkään tyylikkään mutkattomasti vailla suurempia remontteja ja yllätyksiä. Yhtiössä on juuri tehty 10-vuotistarkastus ja takuukorjaukset rakentajan kanssa on sovittu ja ne ovat parhaillaan työn alla.

Huoneisto on ollut poikkeuksellisen vähällä käytöllä ja on edelleen pinnoiltaan ja varusteiltaan kuin uusi, asumisen jälkiä on tästä asunnosta lähes mahdotonta löytää. Kyseessä on moderni kaupunkikoti, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tilat – asuitpa sitten yksin tai kaksin. Pienillä muutostöillä huoneistoon saa mahtumaan lisää makuutilaa. Mukava yksityiskohta on yhtiön omistama vierashuoneisto, jonne yhtiön osakkaat voivat edullisesti majoittaa omat vieraansa vierailun ajaksi.

Scavolinin keittiö on materiaaleiltaan upea ja virheetön. Keittiön vieressä on tilava ruokasali, josta pääsee olohuoneeseen ja upealle lasitetulle terassille. Huoneiden sijoittelu muodostaa asuntoon läpikiertomahdollisuuden eri tilasta toiseen.

Kylpyhuone on kauniisti laatoitettu ja ylellisen tilava. Sen yhteydessä on täysin käyttämätön tyylikäs sauna. Kylpyhuoneessa on reilusti tilaa myös pyykkihuollolle.

Tämä hieno koti sijaitsee merellisessä Etelä-Helsingissä, upeiden ja arvostettujen rantareittien äärellä. Huoneisto on heti vapaa, joten tartu tilaisuuteen ja tule neuvottelemaan.

Esittelyt ja tiedustelut:
040 832 8888 Pekka Kujala, tai pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Piritanaukio 1 A, 00150 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down