1h, tupakeittiö, parveke, parvitila,Tikkurila,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin
Esittelyteksti

Ylimmässä kakkoskerroksessa sijaitseva raikkaasti erilainen asunto, jossa ovi omalle parvekkeelle ja kunnostettuun vanhaan suljettuun rappuun, joka kuuluu tämän asunnon käyttöön pienen parvitilan kanssa. Studiomallinen huoneisto on hauskan mallinen ja antaa ideoita eri sisustusvaihtoehdoille. Avokeittiö ja kylpyhuone ovat erittäin modernit ja hyvin varustellut. Huoneisto on erilaista kotia hakevalle, idearikkaalle ihmiselle, jonka halu on muokata huoneistosta itsensä näköinen tila.

Talon historiassa tilat ovat ovat toimineet aluksi asuinkäytössä ja sittemmin toimistotiloina, ennen kuin se nyt on saneerattu asuinseutunsa yhdeksi uljaimmista klassisen arkkitehtyyrin edustajaksi uudelleen asuinkäyttöön. Rakennushistoriallisesti arvokas ja ulkokuoreltaan lähes alkuperäisessä ulkonäössään säilynyt rakennus on suojeltu asemakaavassa. Talotekniikka ja sisätilat on kuitenkin täydellisesti saneerattu ja uusittu.

Taloyhtiössä on jokaiselle huoneistolla reilun kokoinen kellarikomero, pyörävarastot sekä tyylikäs saunaosasto. Asuntojen ohella myydään autopaikkaosake.

Lisätiedot ja esittelyt puh. Eija Ahonlinna p. 040 141 8888, eija@westhouse.fi
tai
Kristofer Öfverström, 0400 44 8888, kristofer@westhouse.fi

näytä kohteen lisätiedot arrow-down

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Kohde kartalla

  • ESPOO

    Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100
  • HELSINKI

    Mikonkatu 2 D, 2. krs, 00100 Helsinki Puh. (09) 4542 900